Beste allemaal,

Leuk dat dat we weer kunnen gaan trainen.

Goed nieuws! Het kostte even wat moeite, maar de kogel is door de kerk, we mogen weer samen aan de slag! We hebben er heel veel zin in. We kunnen en mogen weer gaan trainen en dat gaan we dan ook doen.

De eerste training zal zijn aanstaande woensdag 13 mei om 19.00 uur.

We beginnen met alleen met de veldtrainingen. Mocht dat allemaal voorspoedig gaan, dan zullen we ook de skeelertrainingen en fietstrainingen gaan opstarten. Zo gauw dat kan zullen we jullie hierover informeren.

Maar voordat we starten met de trainingen, willen wij de maatregelen rondom veilig sporten bij jullie onder de aandacht brengen. Het is belangrijk dat ieder van ons zich houdt aan de gemaakte afspraken. Op deze manier houden wij het veilig.

Richtlijnen NOC*NSF en KNSB

Het uitgangspunt zijn de richtlijnen en protocollen van de sportkoepel NOC*NSF en de KNSB. Bijgevoegd vinden jullie de regels, bekijk dit even goed. Eén belangrijke afspraak brengen wij extra onder de aandacht: blijf thuis als jij of iemand uit het gezin de volgende (ook milde) symptomen heeft: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts. Natuurlijk wil je graag trainen. Maar jou gezondheid en van de anderen staat in deze bovenaan.

Wat spreken we nog meer af?

Wij trainen op ons terreintje bij de tennisvereniging. De 1,5 meter afstand regel is super belangrijk. Denk hieraan wanneer je naar de tennisvereniging toeloopt en als je op ons veldje bent, je spullen aantrekt, tijdens de training en na afloop. Voordat je naar de training komt was je thuis je handen goed. Ga thuis ook naar het toilet. Op het terrein is geen sanitaire voorziening. Kom niet eerder dan 10 minuten voor de start van de training naar de locatie. Na de training vertrek je direct.(einde training 20:15 uur) Ouders mogen tijdens de training niet bij de tennisvereniging blijven staan.

Wij zorgen voor?

De trainers houden afstand tot de sporters. We gebruiken geen specifieke materialen als elastieken e.d. Wij zorgen dat de verschillende selecties over het terrein worden verspreid. De 1,5 meter maatregel houden wij strikt aan. EHBO materiaal is altijd aanwezig. Daarnaast is iemand aanwezig waar je als sporter of ouder altijd bij terecht kan met vragen.

Afmelden

We willen in deze tijd niemand dwingen om naar de trainingen te komen. Zie je het vanwege de coronaperikelen niet zitten, dan is dat oké. Laat het dan wel even weten door een mailtje of appje (met of zonder reden) naar een van de trainers te sturen.

Mocht het nou erg slecht weer worden, dan zou het kunnen dat wij een training afgelasten, dat laten we jullie weten via de NINO website . Als we de appgroep op poten hebben zullen we het daar ook in melden.

Mocht je nog vragen hebben, laat het mij dan weten.

Groet,

Gijs van der Zwet

Trainingscoördinator NINO

Spelregels om weer samen te sporten voor sporters, en voor ouders