Lid worden

Aanmelding Jeugd

Vanaf je 6e verjaardag kun je je opgeven, ook al mag je pas schaatsen wanneer je op 30 september van een bepaald jaar 6 jaar bent. De aangemelde jeugdleden die op 30 september 6 jaar of ouder zijn worden in april/mei op volgorde van aanmelding gebeld of zij willen gaan schaatsen de aankomende winter.

Vervolgens krijg je in mei een inschrijfformulier met alle informatie over het jeugdschaatsen, de zomertrainingen, kosten etc. Dit formulier wordt dan uiterlijk half juni terugverwacht bij de abonnementenadministratie. Als je toch van het schaatsen afziet graag spoedig melden bij de ledenadministratie zodat er een nieuw kind van de wachtlijst gebeld kan worden.

Aanmelding trainingsgroep
De technische commissie bekijkt altijd voor er een abonnement aangevraagd kan worden bij welke groep je het beste past qua leeftijd en schaatsniveau. Dan komt daar dus een bepaald schaatsuur uit naar voren waar zij jou indelen.

In de maand mei krijg je een inschrijfformulier thuis gestuurd, waarop je direct kunt zien waar de technische commissie je heeft ingedeeld. Dit formulier wordt dan uiterlijk half juni weer terug verwacht bij de abonnementenadministratie, zodat je abonnement op tijd kan worden aangevraagd. Niet op tijd ingeleverd is geen abonnement.

Aanmelding trimmersgroep
Geef bij je aanmelding je voorkeur aan van het uur waarop je wilt gaan schaatsen. Dan kan daar rekening mee gehouden worden bij de aanvraag van je abonnement.

Het kan gebeuren dat er voor bepaalde uren niet genoeg abonnementen voor de aangemelde trimmers worden afgegeven. In dat geval hebben de reeds schaatsende trimmers voorrang en daarna worden de abonnementen op volgorde van aanmelding verdeeld.

Aanmelding skeelerlid

Om je als alleen skeelerend lid op te geven willen we je vragen om naast het invullen van het onderstaande formulier, ook even een mail te sturen aan de ledenadministratie, of door een bericht achter te laten op onze contactpagina, dan zal je ook naar de juiste persoon doorgestuur worden. 

Omdat wij hier pas net mee begonnen zijn regelen wij het op dit moment nog even op die manier, later zal het aanmelden beter georganiseerd gaan worden.

Lid worden

Door onderstaande formulier in te vullen kunt u lid worden van onze schaatsvereniging. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op via onze contactpagina.

  Aanhef*

  De heerMevrouw

  Voornaam*

  Tussenvoegsel

  Achternaam*

  Geboortedatum*

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Contributie via automatische incasso?

  JaNee

  IBAN nummer

  T.n.v.

  Opmerkingen

  Afmelden

  Mocht je het schaatsen nu toch niet zo leuk vinden als je gedacht had, kan je je afmelden voor het volgende seizoen door voor 1 mei een mail te sturen naar ledenadministratie@stgnino.nl waarin je schrijft dat je je graag af wil melden.