Sponsoren

Kinderdagverblijf Polderpret

KDV Polderpret is een kleinschalig kinderdagverblijf met veel persoonlijk en direct contact met ouders. Wij  willen uw kind(eren) op een professionele manier opvangen, ze stimuleren in hun ontwikkeling, maar er vooral ook voor zorgen dat de kinderen zich thuis bij ons voelen en een fijne tijd hebben. Dat doen wel door veel activiteiten aan te bieden aan de kinderen op allerlei gebieden en op allerlei niveau’s. Kinderen worden constant uitgedaagd. Bekijk ons pedagogisch beleid op onze website!

van der Laan Touringcar b.v.

Taxi van der Laan B.V. is een vooruitstrevend en dynamisch bedrijf in het personenvervoer over de weg. Ons hoofddoel: mobiliteit van de klant middels uitmuntende service

Wat in 1957 is begonnen als een rijschool, is na bijna 50 jaar uitgegroeid tot een grote vervoersonderneming welke actief is in midden en west Nederland. Taxi van der Laan b.v. heeft inmiddels meerdere vestigingen (Nieuwkoop en Uithoorn) en beschikt daarnaast over een samenwerkingsverband met enkele andere top-vervoerders. Dankzij deze opzet is een geheel dekkend netwerk opgesteld welke ons de mogelijkheid geeft om u een perfecte en flexibele vervoersservice aan te bieden. Bekijk onze website

Installatietechniek Gresnigt

Installatietechniek Gresnigt is gestart in 2006. Wij zijn als bedrijf met name werkzaam binnen Nieuwkoop en omgeving. Installatietechniek Gresnigt staat bekend om de persoonlijke aandacht voor de klant.

Wij installeren en onderhouden het totaalpakket aan alle installaties in uw woonhuis en/of bedrijfspand (utiliteitsbouw), zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Het totaalpakket van diensten bestaat onder andere uit: aanleg van elektra, ICT netwerken, gas, water, sanitair, riolering, CV installaties, het leveren en monteren van zonnepanelen en het leveren en monteren van laadpalen voor elektrische auto’s.

Ook is Installatietechniek Gresnigt een erkend leerbedrijf voor jongeren in opleiding. Kijk op onze website.

De Vier – Totaal Afbouw

 De Vier Totaalafbouw B.V. is een afbouwbedrijf voor de complete binnenafbouw van projecten van utiliteitsbouw en woningbouw.  Haar specialiteit is het leveren en monteren van wanden en plafonds. Hoe groot het project ook is, kwaliteit, vakkennis, vakmanschap en service staat bij De Vier hoog in het vaandel.  Voor meer informatie:  klik hier

Balvert

Balvert Betonstaal, specialist in betonstaalconstructies, is 50 jaar geleden gestart als ambachtelijke onderneming in het Zuid-Hollandse Nieuwkoop. Hier vindt u nu een landelijk opererend bedrijf met een ijzersterke reputatie in de bouwwereld. Onze werkvoorbereiders zijn continu bezig om uw constructies te optimaliseren. Balvert Betonstaal is een partner waar u op kunt bouwen. Klik hier voor meer info.

Bouwer Sign

Ben je op zoek naar herkenbare en creatieve signing voor je pand, wagenpark of evenement?
Brouwer Sign verzorgt al je visuele communicatie.
Klik hier om naar de website te gaan

 

Challenge Accepted!

Challenge Accepted! (CA!) is het bedrijf van grafisch vormgever en webdesigner Jack Egberts. CA!  is een nieuw en jong bedrijf dat graag bedrijven helpt met het tot stand komen van hun uitingen. Van het maken van logo’s tot het maken van een bedrijfsvideo of briefpapier; bij CA! bent u aan het juiste adres. Uw eigen ideeën worden meegenomen in het proces en u zal betrokken zijn bij het ontstaan van het product dat u bij ons bestelt. Lees hier meer over de diensten van CA!