Sponsoren

Kinderdagverblijf Polderpret

KDV Polderpret is een kleinschalig kinderdagverblijf met veel persoonlijk en direct contact met ouders. Wij  willen uw kind(eren) op een professionele manier opvangen, ze stimuleren in hun ontwikkeling, maar er vooral ook voor zorgen dat de kinderen zich thuis bij ons voelen en een fijne tijd hebben. Dat doen wel door veel activiteiten aan te bieden aan de kinderen op allerlei gebieden en op allerlei niveau’s. Kinderen worden constant uitgedaagd. Bekijk ons pedagogisch beleid op onze website!

van der Laan Touringcar b.v.

Taxi van der Laan B.V. is een vooruitstrevend en dynamisch bedrijf in het personenvervoer over de weg. Ons hoofddoel: mobiliteit van de klant middels uitmuntende service

Wat in 1957 is begonnen als een rijschool, is na bijna 50 jaar uitgegroeid tot een grote vervoersonderneming welke actief is in midden en west Nederland. Taxi van der Laan b.v. heeft inmiddels meerdere vestigingen (Nieuwkoop en Uithoorn) en beschikt daarnaast over een samenwerkingsverband met enkele andere top-vervoerders. Dankzij deze opzet is een geheel dekkend netwerk opgesteld welke ons de mogelijkheid geeft om u een perfecte en flexibele vervoersservice aan te bieden. Bekijk onze website

Installatietechniek Gresnigt

Installatietechniek Gresnigt is gestart in 2006. Wij zijn als bedrijf met name werkzaam binnen Nieuwkoop en omgeving. Installatietechniek Gresnigt staat bekend om de persoonlijke aandacht voor de klant.

Wij installeren en onderhouden het totaalpakket aan alle installaties in uw woonhuis en/of bedrijfspand (utiliteitsbouw), zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Het totaalpakket van diensten bestaat onder andere uit: aanleg van elektra, ICT netwerken, gas, water, sanitair, riolering, CV installaties, het leveren en monteren van zonnepanelen en het leveren en monteren van laadpalen voor elektrische auto’s.

Ook is Installatietechniek Gresnigt een erkend leerbedrijf voor jongeren in opleiding. Kijk op onze website.

De Vier – Totaal Afbouw

 De Vier Totaalafbouw B.V. is een afbouwbedrijf voor de complete binnenafbouw van projecten van utiliteitsbouw en woningbouw.  Haar specialiteit is het leveren en monteren van wanden en plafonds. Hoe groot het project ook is, kwaliteit, vakkennis, vakmanschap en service staat bij De Vier hoog in het vaandel.  Voor meer informatie:  klik hier

Bouwer Sign

Ben je op zoek naar herkenbare en creatieve signing voor je pand, wagenpark of evenement?
Brouwer Sign verzorgt al je visuele communicatie.
Klik hier om naar de website te gaan

 

Vink Bouw

Vink Bouw is als ondernemende bouwer actief in zowel de woningbouw als utiliteitssector, vooral in de Randstad. Ze brengen de beste partijen samen om van niets iets te maken, want dat is uiteindelijk waar het om draait bij bouwen. Samen iets moois neerzetten! Een open blik met oog voor details leidt daarbij veelvuldig tot verrassende ideeën. Vink Bouw denkt ‘out of the box’ en proactief mee en neemt krachtdadig verantwoordelijkheid, ook voor risico’s. Het klantgerichte bedrijf is daarnaast betrokken bij de wereld om hen heen. Toekomstgericht bouwen en duurzaamheid lopen als een rode draad door alles wat zij doen.

Lees hier meer over Vink Bouw

 

De Sfeerstal

De Sfeerstal is dé plek in het Groene Hart om natuurlijk te genieten in een huiselijke sfeer. In het sfeervolle Bed & Breakfast hotel kunt u  overnachten en geniet u ’s ochtends van een vers ontbijt. In ons Theehuis en op het terras kunt u onthaasten onder het genot van heerlijke drankjes en huisgemaakte lekkernijen. Het terras heeft een prachtig uitzicht over de bloemenpluktuin.

Via deze link komt u op de site van de Sfeerstal

 

Omefa

Kunststoffen, spuitgiettechniek en gereedschapmaken zitten in onze genen. We zorgen voor constante hoge kwaliteit en betrouwbare levertijden. Denken mee over ontwerp en materiaalkeuze. En we stemmen onze productie perfect af op uw behoefte, ook als die groeit. Dat is innovatief partnership zoals onze klanten het graag zien.

Klik hier om naar de site van Omefa te gaan

 

Carpentier Mooren

Betrouwbaarheid en kwaliteit, dat is waar CarpentierMooren van oudsher voor staat. Met beide voeten op de grond en een berg enthousiasme, zetten wij ons al sinds 1921 in voor onze klanten.
CarpentierMooren is gespecialiseerd in bouwmaterialen voor ruw-en afbouw, hout, en plaatmaterialen en aanverwante producten. Maar onze klant profiteert ook van de synergie tussen de verschillende bedrijfsonderdelen van de CarpentierMooren Groep; Probin IJzerwaren, Carpentier Keukens & Wonen en Carpentier Professional voor tuinhout en gevelproducten. Vanuit vestigingen in Aalsmeer, Roelofarendsveen en Wormerveer zijn wij een strategisch partner voor veel klanten in de Randstad.
Met ons brede productaanbod zijn wij voor het gehele project een volwaardig partner. Betaalbare kwaliteit in elk segment is daarbij het uitgangspunt. Vanwege onze veelzijdigheid mogen wij zowel de aannemer en zzp-er als de hovenier en industrie tot onze klanten rekenen.
De warmte van een familiebedrijf is nog altijd bij ons terug te vinden. Persoonlijke aandacht is onze kracht. Wij vinden het waardevol om ons te verdiepen in de wensen en uitdagingen van onze klanten. Zo zetten wij ons vakmanschap en dienstenpakket in om tot de beste oplossing te komen. Want samen krijgen we alles voor elkaar!

 Klik hier om op de site van Carpentier Mooren te komen

Plomp Betonwerken

Wij zijn een aannemingsbedrijf dat gespecialiseerd is in betonwerken. Alles dat van beton is kan door ons gemaakt worden.

Wij werken voornamelijk voor hoofdaannemers in de woning- en utiliteitsbouw en kunnen het betonwerk van u aannemen inclusief het leveren van materialen en materieel. Uw planning is ons speerpunt en kwaliteit is voor ons vanzelfsprekend. Onze belangrijkste doelstelling is dat u tevreden bent. Voor meer informatie: klik hier