Afgelopen zaterdag ochtend hebben Beau Snellink, Douwe Boonstra en Rienke Boonstra een clinic gegeven aan de masters en de jonge trainingsgroep leden. Alle drie trainen ze niet meer bij de NiNo omdat hun doelen het niveau van de club boven gaan, maar ze zijn nog steeds betrokken bij de vereniging.

Ilse Kolmer heeft weer een mooi stukje geschreven over deze ochtend

Training van Beau, Rienke en Douwe

Ik train normaal op woensdag met de trainingsgroep, maar we werden uitgenodigd om voor een keer met de groep op zaterdagmorgen mee te doen, omdat een aantal goede schaatsers van NiNo een clinic zouden geven.

We moesten er om 7:45 uur zijn.  Toen we er waren gingen we met z’n allen naar een kamer, waar de trainers werden voorgesteld en ze iets vertelden over zichzelf.

Daarna gingen we warm lopen met een trainer. De meisjes gingen met Rienke, de jongens met Beau en de volwassenen met Douwe. Als je had warm gelopen ging je je schaatsen aan doen. Toen we op het ijs stonden kreeg je een van de trainers bij het groepje waar je normaal met de training mee schaatst. Wij begonnen met Rienke, daarna kregen we training van Douwe en het laatste stukje van de training kregen we van Beau. Met Douwe hebben we geoefend met starten, en je moest schaatsen met een onzichtbare doos. Met Rienke hebben we geoefend met 300 meter rijden.

Het was een hele leuke training en we hebben veel geleerd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Groeten Ilse Kolmer