Afgelopen weekend was een weekend vol marathon. Op de zaterdag was er eerst het NK jeugd marathon. Daaraan deden dit jaar maar liefst 3 NiNo’ers mee. Als eerst reden de Ties Lemmers en Melle Brouwer junioren A jongens, waar een harde koers neergezet werd. Uiteindelijk ontstond er een kopgroep van 6 man waardoor het peloton met daarin nog Melle Brouwers de bel kreeg met het rondenbord op 11. Melle wist 10e van het peloton te worden, wat hem in totaal een 16e plaats opleverde. Later op de dag gingen ook de junioren b van start met Jasper van der Marel. Deze wedstrijd was een ware slagveld en minder dan de helft van de rijders die gestart waren zijn gefinisht. Jasper was daar echter wel een van en hij wist zich naar een 10e plaats te rijden.
Daarmee was de dag voor Melle echter nog niet over. Hij reed savonds ook nog het 6-banen toernooi in Hoorn, waar hij 13e werd.
Op de zondag waren Melle en Jasper beiden weer in Utrecht te vinden. Dit keer voor de Evert Kroon bokaal. Zij wisten zich hier naar een 2e (melle) en 3e(Jasper) plaats te rijden en stonden beiden op het podium. Ze moesten slechts een landelijk B rijder voor zich laten.

Naast het NK jeugdmarathon in Den Haag, was ook de finale van de marathon cup die avond op de Uithof. Douwe had nog kans op een podium plaats in het eind klassement, dus hij was vast besloten er een harde wedstrijd van te maken om zo zijn concurrentie achter zich te laten. Na een zware wedstrijd waarin een groot deel van het peloton de wedstrijd moest verlaten wist hij uiteindelijk 4e te worden in de sprint. Dit was net voldoende om in het eindklassement op de 3e plaats te eindigen