Het zonnetje schijnt weer, dus het is weer tijd om na te gaan denken over het zomerseizoen. Dit keer ligt er een hele mooie planning voor de fietstrainingen op ons te wachten.

Vanaf 6 mei zullen we weer wekelijks van start gaan met verschillende fietstrainingen. Zoals hieronder in het schema mooi af te lezen is.

Net zoals ieder jaar verzamelen we weer bij ons trainingsveld bij de tennis om 18:30. Mocht het erg slecht weer zijn wordt er uiterlijk om 17:00 via de app doorgegeven of de fietstraining wel of niet doorgaat.

Zoals je waarschijnlijk wel ziet staat er meer in het schema dan alleen de vrijdag avond fietstrainingen. Dit jaar zullen we een aantal keer wat extra leuke dingen gaan doen, zoals een mountainbike tocht. Maar ook een tour de NINO waarbij je iedere dag 10% van de afstand van de etappe van de Tour de France van die dag rijdt.

De data van de leuke activiteiten zijn wel een beetje onder voorbehoud, bij erg slecht weer zal er een andere datum gekozen worden. Dit zal tegen die tijd doorgegeven worden.