De schaatsen kunnen weer in de kast, de skeelers en de racefietsen kunnen weer tevoorschijn worden gehaald.
Afgelopen seizoen hebben een aantal enthousiaste NINO-ers deelgenomen aan verschillende marathoncompetities. Sommige rijders een enkele keer, andere rijders reden bijna wekelijks hun ronden.
Bij de jeugd waren Daan Pietersen en Jasper v.d. Marel zeer actief. Daan eindigde in de competitie op een mooie 3e plek en bij het baankampioenschap miste hij met een 4e plaats net het podium. Jasper werd zowel met de baancompetitie als met het baankampioenschap 1e!
In de C3 werd door Quinty van Klink en Sophia v.d. Laan bijna wekelijks hard gereden. De laatste 4 wedstrijden van de competitie reed Quinty steeds rond de top 10  en bij de baankampioenschappen wist zij zelf 6e te worden. Ook Sophia wist regelmatig punten mee naar huis te nemen. Daarbij moet zeker vermeld worden dat beide dames gewoon met de heren meerijden. Prachtige prestaties dus. Beau was dit jaar van grote klasse in de C2, bijna wekelijks reed hij wel een podiumplaats. De door hem behaalde 1e plaats in de einduitslag is dan ook dik verdiend.
In de C2 reed ook Johan Wilbrink regelmatig zijn ronden, altijd actief, voorin het peloton, mee met ontsnappingen en meestal wel goed voor een paar punten.
Douwe reed dit jaar voor het 2e jaar in de C1 en eindigde net als vorig jaar op een 4e plaats dus net naast het podium. Wel kan ook hij tevreden terugkijken, altijd was hij wel in aanval maar het lukte vaak net niet. Naast de marathoncompetitie in Utrecht reed Douwe ook de 6-banencompetitie, ook hier altijd in de aanval, maar nog niet vaak beloond met punten. Volgend jaar komt dat vast wel goed.
Rienke reed de 6-banencompetie en de regiotop waar zij iedere wedstrijd wel een aantal punten bijeen wist te rijden. Uiteindelijk werd zij 15e in de 6 banencompetitie. Zij kan met een goed gevoel op het seizoen terugkijken.
Al met al een heel succesvol jaar. De Ninorijd(st)ers hebben zich van hun beste kant laten zien. Nu nog even uitrusten en dan weer vol aan de bak met skeeleren, racefietsen en droogtrainen. Volgend jaar hopen wij natuurlijk weer op mooie resultaten, deelnames aan NK’s en misschien wel een marathon op natuurijs.