Inmiddels is het schaatsseizoen al weer ruim een maand aan de gang, tijd voor een verslagje.
Er is van de zomer weer hard getraind, sommigen hebben duizenden kilometers gefietst, ook is er veel geskeelerd en droog getraind.
De vraag aan het begin van het seizoen is dan ook hoe sta ik ervoor, hebben al die uren zin gehad.

Er kan gerust gesteld worden dat onze Nino-ers heel goed aan het seizoen begonnen zijn.
Allereerst moet Jasper v.d. Marel genoemd worden, hij staat bij de pupillen ruim bovenaan, maar ook bij de C4 heeft hij zijn eerste overwinning al behaald. Jasper is duidelijk een rijder met een lange adem.
Ook Ties Lemmers en Daan Pietersen worden regelmatig gezien op de zondagavond, zij rijden in het C3-peloton, waar zij steeds makkelijker meekomen.
In het zelfde C3 peloton rijdt ook de ervaren Louis van Veen die lekker in het peloton zijn rondjes rijdt.
In de C2 is dit jaar Koen Lemmers te bewonderen, hij is aan het trainen voor de Weissensee en daar passen de marathons op de zondagavond uitstekend in. Koen vliegt er nog wel eens in, gaat met een ontsnapping mee (met de snelle rondjes heeft hij totaal geen moeite) maar moet dat dan later wel bekopen.
Daarbij moet dan wel gezegd worden dat dit natuurlijk een goede manier van trainen is.
Ook Ron Tielen is in dit peloton te vinden, deze ervaren rot in het vak eindigt steeds netjes in het peloton.
Rienke Boonstra rijdt dit jaar het zesbanen- toernooi en de regiotop en ook zij is heel goed aan het seizoen begonnen, na 3 wedstrijden staat zij in de zes-banen op de 6e plaats.
Douwe Boonstra rijdt ook het zesbanen-toernooi en regelmatig de C1 wedstrijden op de zondagavond. Ook Douwe is duidelijk gegroeid dit seizoen, na 3 wedstrijden staat hij in het zesbanen-toernooi zelfs op een 1e plaats.