Beste NINOers,

Na jarenlang onze zomertrainingen bij de Nieuwkoopse-Landijsbaan te hebben gehouden, hebben we afgelopen herfst het besluit genomen hier te vertrekken.Met pijn in ons hart hebben we afscheid moeten nemen van de locatie waar we jarenlang met veel plezier hebben getraind.
We hebben deze stap om diverse redenen genomen. Onder andere werd het gebouw minimaal gebruikt en voldeed dit niet meer aan onze eisen. Aanpassingen doen bleek een moeizaam traject, waardoor wij de ontwikkeling van de locatie en de samenwerking met de landijsbaan zagen stagneren.
Vervolgens zijn wij ons gaan informeren over een andere locatie. Onze eis was een centraal gelegen locatie met daarbij een plek om je spullen te kunnen ophangen, naar de wc te kunnen gaan/ douchen en waar we na afloop van de training een drankje met elkaar kunnen doen.
Na gesprekken met diverse sportverenigingen en de Gemeente Nieuwkoop hebben we uiteindelijk een mooi veld gevonden bij Tennisvereniging Nieuwkoop. Het veld bevindt zich op het tennispark en ligt direct aan het fietspad wat langs het tennispark loopt. Boven dit bericht vind je een plaatje met de locatie.
Op deze locatie hebben we een eigen trainingslocatie in de kern van Nieuwkoop, kunnen we gebruik maken van de horecagelegenheid en de kleedruimtes van de tennis en kunnen we gebruik maken van alle faciliteiten die het sportpark biedt. De locatie ademt sport uit. We zijn erg blij met deze locatie en gaan hier vanaf mei onze zomertrainingen starten.

Hierbij nodigen we iedereen uit om vanaf mei met ons mee te komen trainen.
Meer informatie hierover volgt na afsluiting van het winterseizoen.

Sport groet,
Het NINO bestuur
Taco Wansinck, Sylvia Salemi en John van Klink