Zaterdagochtend 27 januari is er een groep ninoleden vertrokken naar de Weissensee. Zondagmiddag zijn we wezen schaatsen, het was op zich prima natuurijs!

Maandag zijn we Douwe, Rienke en Melle aan gaan moedigen, onze toppers van de marathon. Dat was erg leuk om te zien. S ‘middags hebben we weer zelf geschaatst en hebben we ook onze startnummers en de rijdersbijeenkomst bij gewoond om te weten wat ons allemaal te wachten stond voor de Alternatieve Elfstedentocht. Opa Gerard en kleindochter Sophie moesten om 7uur starten voor de 200km. De rest moest om 8uur starten. Evi en Tijmen schaatste 50km en Luna, Milan, Marcel en Bjorn schaatste 100km waarbij ze begeleid werden door coach Dennis. Wat was het heerlijk weer om ze aan te moedigen. En wat een TOP prestatie hebben ze allemaal neergezet.

Woensdag hebben we Rienke en Melle aangemoedigd bij de marathon, Douwe was helaas ziek dus kon niet meerijden. Wat was het een geweldige week op de Weissensee met super mooie prestaties. Wij zijn als vereniging Trots op deze TOPPERS.