Afgelopen zaterdag was het zover voor een 6-tal NiNo leden het NK marathon pupillen en junioren. Aan dit NK mochten meedoen Juul van der Vliet, Ilse Kolmer, Milan Stam, Sophie van Oosterom, Luna Immerzeel en Jasper van der Marel, voor Jasper was deze deelname niet geheel zonder succes en haalde een mooie bronze plak, super trots zijn wij op Jasper.
Juul van der Vliet mocht de spits afbijten en mocht 1 ronde verder in de strijd om daar in de grand finale bij de pupillen op een 16e te finishen.
Ilse Kolmer was de volgende om haar schaats skills te laten zien aan al het publiek, zij is gefinisht op een mooie 27e plek.
Milan Stan vestigt zijn naam nog even om alleen te ontsnappen uit het peloton echter lieten ze dit niet toe en werd hij weer bijgehaald door de groep hij is gefinisht op een 22e plek, daarna was het de beurt aan Luna en Sophie helaas voor Luna een valpartij waarbij ze een gat dicht moest rijden naar het peloton om uiteindelijk toch nog een mooie 19e plek te kunnen bemachtigen, Sophie werd na een mooie strijd knap 17e in dit sterke deelnemersveld. Wij zijn als vereniging heel blij met deze toppers!

Op onze site staan nog een aantal foto’s van deze toppers in actie op het NK. Deze kun je HIER vinden!