18-5 was het dan zover, we zijn begonnen met ons 1e eigen onderkomen als STG Nino.

In het bijzijn van een aantal mensen hebben we de 1e paal geslagen, ik moet zeggen het was een goed gevoel om op een eigen stekkie aan de gang te gaan voor onze mooie vereniging.

Om 08.00 uur hebben we het onderkomen opgehaald bij de Firma Kluswijs in Nieuwkoop op een platte kar van De Balvert Betonstaal. Het was een indrukwekkend pakket met veel verschillende soorten planken en boutjes, moertjes en vergeet de schroeven niet. Waar moet je dan beginnen?

Vervolgens zijn we begonnen met het raamwerk te maken waar de hut op moest komen te staan, dit viel niet helemaal mee maar net voor het middag eten waren we daar dan toch klaar mee. Vervolgens hebben we lekker zitten eten in het clubgebouw van de tennis, ik moet zeggen hier werden we allemaal vrolijk van. Na het eten zijn we begonnen met het opbouwen van het casco gedeelte van de hut en dit was net een blokkendoos, dit liep voorspoedig. Om even 16:00 uur begonnen we aan het dak om 18:00 uur stond de ruwbouw dan, de vlag kon op het hoogste punt geplaatst worden. Maar ja, hoe moet je dan verder… denk aan het dak af maken en deuren hangen en ………..eigenlijk de puntjes moesten nog op de I gezet worden.

Op deze zaterdag zijn we door de volgende vrijwilligers goed geholpen, hiervoor wil ik een ieder bedanken, zonder deze mensen waren we niet zover gekomen.

  • Koen Lemmers
  • Kees Wansinck
  • Taco Wansinck
  • Erwin Kolmer

In de afgelopen weken is er nog veel gebeurd en hiervoor hebben we de hulp gehad van 2 fantastische vaders, onder het genot van een bakkie koffie hebben de heren in 2 weken tijd het geheel afgemaakt op iets waar we trots op kunnen zijn. Vooral de details die ze dan afmaken en wij niet aan denken maakt het geheel af. Banken aan de muur om lekker te zitten, hangertjes voor jas en tas en een prachtige stelling om onze trainingsattributen in op te ruimen. Hier voor wil ik in het bijzonder de volgende heren bedanken.

  • Peter van Klink
  • Kees Wansinck

We zullen beide heren in het zonnetje zetten.

Verder wil ik de firma Kluswijs in Nieuwkoop bedanken voor het geen wat zij voor ons hebben gedaan, ze hebben er voor gezorgd dat we tegen een juiste prijs een mooi onderkomen hebben.   Ook het mee denken van Coen was hierin belangrijk.

En als laatst wil ik ook de Gemeente nieuwkoop bedanken en in het bijzonder Marianne Verkade zij heeft ons goed begeleid in ons traject naar het nieuwe onderkomen.

Met sportieve groet,

John van Klink