Hallo allemaal! 

Nu alle maatregelen langzaam weer wat versoepelen kunnen wij de trainingen nu tocht weer wat serieuzer gaan oppakken.

Voor iedereen beginnen de fietstrainingen weer, en voor de jeugd betekend dit dat ook de landtrainingen gaan opstarten. We gaan nog niet beginnen met het skeeleren. Hieronder wordt dat alles wat duidelijker uitgelegd.

Fietstrainingen

Wij gaan de fietstrainingen vanaf aan staande vrijdag (5 juni) weer opstarten. Deze fietstraining is voor iedereen bedoeld, de jongeren onder de 18 kunnen als groep rijden, de fietsers ouder dan 18 moeten minimaal 1,5 meter afstand houden onderling.

We verzamelen bij de tennisvereniging in Nieuwkoop (adres: Dreg 3, 2421NG Nieuwkoop) om 18:30 uur. Tot vrijdag!

Jeugd

Voor de jeugd worden nu ook de droogtrainingen opgestart. Deze training zal gegeven worden op Dinsdag avond van 19.00-20.00 op ons eigen club veld op het terrein van de tennisvereniging in Nieuwkoop

De jeugd die dit jaar over mag stappen naar de trainingsgroep mag bij de veldtraining aansluiten op WOENSDAG avond van 19.00-20.15 op dezelfde locatie.

Vanwege de corona maatregelen hebben wij ons wel nog te houden aan een aantal regels tijdens de training het is belangrijk om deze vooraf even goed door te lezen en je hier aan te houden!

  • Ga vooraf thuis naar het toilet want de toiletten en kleedkamers op de locatie zijn gesloten!
  • Ouders moeten buiten de hekken blijven.
  • De kinderen t/m 12 jaar hoeven onderling geen 1,5 meter afstand te houden. WEL moet er 1,5 meter afstand blijven tussen de kinderen en de trainers EN de trainers onderling. 
  • Na de training ga je gelijk naar huis en blijf je niet rond het terrein hangen. 
  • En de aller belangrijkste…. we maken er met elkaar een gezellige avond van!! 

Skeelertrainingen

We gaan nog niet beginnen met de skeelertrainingen, de reden dat wij hier nog niet mee starten is omdat wij als trainers nog steeds de 1,5 meter regelingen aan moeten houden, ook ten aanzien van de kinderen, dit betekend dan ook bijvoorbeeld dat mocht er een kind vallen tijdens het skeeleren en een verwonding oplopen het voor ons nog lastig is hoe wij dit aanpakken en zo zijn er nog een aantal punten waar wij rekening mee moeten houden. Daarnaast hebben wij vorig jaar ondervonden dat de skeeler locatie in Kudelstaart erg leuk is maar ook de nodige vervoers- en tijd beperkingen met zich meebrengt. Dit is dus nog even een zoektocht maar wanneer we besluiten toch te gaan skeeleren zullen we jullie dit natuurlijk laten weten!

We hopen jullie allemaal (op gepaste afstand) te zien bij de aankomende trainingen!