Onderstaand bericht is geplaatst in de lokale bladen en verscheen op Nieuwsregio.nl:

Al jaren zijn NINO en de Nieuwkoopse landijsbaan op een natuurlijke manier met elkaar verbonden.
Niet alleen door de gemeenschappelijke liefde voor ijs en de schaatssport, maar ook door middel van diverse activiteiten.
Voor de zomertrainingen, de fietstrainingen en de feestavonden wordt de landijsbaan al jaren als vaste locatie gebruikt.
Evenementen zoals de jeugd Elfstedentocht en de jaarlijkse Rabo Groene Hart Noord skatetocht zijn momenten waarop beide verenigingen, aangevuld met de andere natuurijsclubs uit Nieuwkoop en Noorden, succesvol samenwerken.

Deze samenwerking is verder geformaliseerd.
Dit zal beide verenigingen versterken en een positieve bijdrage leveren aan nieuwkoop als “Schaatsend Dorp”.

Nino krijgt als vereniging haar eigen locatie en clubhuis. Dit geeft de mogelijkheid trainingsfaciliteiten verder te ontwikkelen en binding met de leden te vergroten.

De leden van de Nieuwkoopse landijsbaan kunnen profiteren van de professionele aanpak van het schaatsen, die Nino in huis heeft. Niet alleen in de winter maar ook in zomer.
Denk aan schaatsclinics in de winter of de sportief bewegen clinic in de zomer.

Wilt u goed voorbereid het schaatsseizoen in gaan, wordt dan nu voor €8,- lid met het hele gezin van de nieuwkoopse landijsbaan.
Stuur een email met uw gegevens naar: nieuwkoopse.landijsbaan@gmail.com

Wilt u het natuurijs niet afwachten maar direct beginnen met schaatsen, meldt u zich dan direct aan bij de NINO via http://www.stgnino.nl/lid-worden/ .

Voor meer informatie en verdere ontwikkelingen, houdt de website van NINO en de facebook pagina van de landijsbaan in de gaten.