Zaterdag kwamen we gewoon om dezelfde tijd op het ijs en een aantal kinderen waren verkleed als Piet. Iedereen ging met zijn eigen vereniging schaatsen. Daar had de Nino verschillende spelletjes zoals: ijshockey, tikkertje en estafette. Er waren ook nog grappige andere spelletjes zoals een soort ijshockey dat je met een stok en een ronde schijf met een gat erin speelde en een spel dat iemand een slee trok waar een ander op zat met een cadeautje en die moest je in een tas doen. Sinterklaas en een paar Pieten gingen alle verenigingen in een rondje af. Er waren ook nog Pieten die met de spelletjes meespeelden. Van sommige Pieten kreeg je ook pepernoten. Aan het eind kregen we van de Pieten een bekertje met snoepgoed. We vonden het een hele gezellige schaatsmiddag. En ’s avonds hebben we onze schaats, eh schoen gezet.

Milan en Ilse Kolmer

 

Hoi lezers.

1 december kwamen  de pieten op het ijs en natuurlijk ook sinterklaas. Eerst gingen we spelletjes doen en een paar pieten deden mee. Er was tikkertje, ijs hockey en nog veel meer. Na een paar spellen kwam sinterklaas op het ijs. We kregen pepernoten en daarna gingen we ook nog op de foto met sinterklaas en de pieten. Toen ging sinterklaas weg naar de volgende groep. Daarna gingen we verder met de spelletjes en natuurlijk de pieten ook.

Na 1 uur moesten we allemaal van het ijs af.

Sommige kinderen werden door de pieten met de slee geduwd. En we hopen allemaal dat sinterklaas volgend jaar weer komt. Doei!

Karlijn